خدا رو شکر
منم به همه تبریک میگم
امیدوارم تو بازی های بعد هم پرسپولیس موفق باشه
بازم میتونستیم بیشتر گل بزنیم
چند تا موقعیت 100% دیگه هم داشتیم
توره خیلی خیلی بهتر شد
یه گل
یه پنالتی گرفت
یه پاس گل داد
اگه عقب نمیکشیدن بیشتر هم میتونستن بزنن
Printable View
خدا رو شکر
منم به همه تبریک میگم
امیدوارم تو بازی های بعد هم پرسپولیس موفق باشه
بازم میتونستیم بیشتر گل بزنیم
چند تا موقعیت 100% دیگه هم داشتیم
توره خیلی خیلی بهتر شد
یه گل
یه پنالتی گرفت
یه پاس گل داد
اگه عقب نمیکشیدن بیشتر هم میتونستن بزنن
من بازی رو ندیدم ولی شنیدم که بچه ها خیلی خوب بازی کردند ..... تبریک به همه طرفداران و به امید صعود به مراحل بالاتر و ان شاء ا... قهرمانی در آسیا !!!!
تماشاگران كريمي را به رخ عرب ها كشيدند
هواداران تيم فوتبال پرسپوليس قدرت علي كريمي را به رخ حريف عرب خود كشيدند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هواداران پرسپوليس با نصب يك پارچه بسيار بزرگ با طرح سوالي عربي با اين مضمون كه "كيست كه جادوگر آسيا را مهار كند "، قدرت علي كريمي را به رخ حريف كشيدند.
* سر مربي الغرافه به سمت نيمكت پرسپوليس رفت و با همه اعضاي كادر فني اين تيم به خوش و بش پرداخت.
* بازيكنان پرسپوليس دسته گل هاي خود را بين هواداران پرتاب كردند.
* عليرضا حقيقي قبل از ورود به زمين با ميثاق معمارزاده به گپ و گفت پرداخت.
* مسئولان AFC از جايگاه خبرنگاران بازديد كردند.
* سه بازيكن افريقايي الغرافه از جايگاه ويژه به تماشاي بازي پرداختند.
* در قسمتي از جايگاه هواداران پرسپوليس پيراهن بزرگي از نيكبخت واحدي را نصب كرده بودند كه باعث شد اين بازيكن از آنها تشكر كند.
* مايلي كهن به همراه هدايتي وارد ورزشگاه شد؛ اما به جاي حضور در جايگاه شيشه اي در جايگاه ويژه به صورت ايستاده كنار فرخزادي به تماشاي بازي پرداخت.
* اسكوربورد ورزشگاه 5 دقيقه ابتداي بازي خاموش بود.
* قطريها از اين كه جايگاه ويژه سرپوش ندارد، انتقاد كردند.
* كمك داور اول در ابتداي بازي با يكي از تصوير برداران كنار خط درگيري لفظي پيدا كرد.
* محمد منصوري و فرهاد خيرخواه از جايگاه ويژه بازي را نظاره ميكنند.
هواداران خواستار حضور كريمي در تيم ملي شدند
هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران بين دو نيمه از محمد مايليكهن خواستار حضور كريمي در تيم ملي شدند.
محمد مايلي كهن كه در بين نيمه دو و براي استراحت به نمازخانه جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي آمده بود، با استقبال شديد هواداران مواجه شد.
اين هواداران از او خواستند تا علي كريمي را به تيم ملي دعوت كند.
* در بين دو نيمه كليه اعضاي كادر فني پرسپوليس در كنار زمين به بازيكنان تيم خود خسته نباشيد گفتند و آنها را در آغوش گرفتند.
* محمد مايلي كهن با وجود اصرار عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ، به جايگاه ويژه نرفت.
* اسكوربرد ورزشگاه آزادي بارها خوشحالي ابراهيم توره و سپهر حيدري را پس از زدن گل دوم نشان داد.
كريمي: انتخاب من به عنوان بهترين بازيكن ميدان نادرست بود
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امروز بازي خوبي مقابل الغرافه ارائه نكردم و نبايد به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب مي شدم.
علي كريمي پس از پايان بازي مقابل الغرافه درباره اين بازي و حضور هواداران اظهار داشت: با اين پيروزي شرايط تيم ايده آل شد؛ اما هنوز بازي ها تمام نشده و ما 3 بازي سخت ديگر در پيش داريم. از همه بازيكنان و هواداران تشكر ميكنم.
كريمي در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال عدم دعوت به تيم ملي عنوان كرد: شايد نظر مايلي كهن مانند دايي باشد؛ اما همانطور كه گفتم مهم نتيجه گرفتن تيم ملي است و بازي نكردن من مهم نيست. تيم ملي بازيكنان جوان و خوبي دارد و دير يا زود آنها بايد در تيم ملي جا بيفتند.
وي ادامه داد: اميدوارم افراد شايسته به تيم ملي دعوت شوند و اگر مربي تيم ملي احساس كرد كه من مي توانم به تيم ملي كمك كنم و به وجود من نياز بود با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم؛ اما اميدوارم در صورت دعوت برايم حرف و حديث به وجود نياورند.
كريمي در مورد اينكه امروز به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد، در اظهار نظري جالب گفت: اتفاقا من امروز بازي جالبي انجام ندادم و نمي دانم چه كسي اين انتخاب را كرد. نيمه اول ضربه اي به زانويم خورد و با درد به بازي ادامه داد.
اين هافبك ادامه داد: بازيكنان ديگر بازي بهتري انجام دادند، به خصوص كه خط دفاع كم اشتباه ظاهر شد. برگزاركنندگان مسابقه به من لطف داشتند.
وي در اين باره كه يكي از خبرنگاران معتقد بود عدم حضور وي در بازي ايران مقابل عربستان باعث شكست ايران شد گفت: من با نظر شما مخالفم و شايد اگر من هم بودم اين اتفاق ميافتاد.
كريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي با مايلي كهن نتيجه مي گيرد گفت: كار مشكلي است؛ اما غير ممكن نيست.
نيكبخت: حضورم در تيم ملي بستگي به نظر مسئولان فدراسيون دارد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور دوباره ام در تيم ملي به نظر مسئولان فدراسيون فوتبال بستگي دارد.
عليرضا نيكبخت واحدي پس از برد سه بر يك مقابل الغرافه اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را انجام داديم و توانستيم با بدست آوردن 3 امتياز، جاي خود را در صدر جدول محكم كنيم.
وي افزود: پرسپوليس در ليگ برتر انگيزه ندارد و به جاي آن در ليگ قهرمانان آسيا با انگيزه بيشتر ظاهر شده است.
نيكبخت ادامه داد: بايد از هواداران ممنون باشيم. در هواي سرد امروز ما را تنها نگذاشتند و با وجود آنها مي توانيم به افتخارات بزرگي برسيم.
مهاجم پرسپوليس در مورد گلزني خود تصريح كرد: خوشحالم كه به قول خود يعني گلزني وفا كردم. اميدوارم در بازيهاي بعدي نيز بتوانم با بازي زيبا در موفقيت هاي پرسپوليس سهيم باشم.
نيكبخت در پايان در خصوص احتمال بازگشت دوباره اش در تيم ملي گفت: براي تيم ملي آرزوي موفقيت دارم. حضور دوباره من بستگي به نظر مسئولان فدراسيون فوتبال دارد.
پنجشنبه 20 فروردین(19:15)
مرجع خبری پرسپولیس: دروازه بان تيم فوتبال پرسپولیس كه تيمش در مقابل الغرافه پيروز ميدان بود، هواداران سرخپوشان را يكي از دلايل اصلي كسب اين سه امتياز دانست.
عليرضا حقيقي افزود: با توجه به اينكه تيم پرسپولیس در هفته هاي اخير ليگ، نتايج مطلوبي را كسب نكرده بود در اين شرايط بايد حريف آسيايي را در ورزشگاه يك هزار نفري آزادي مغلوب مي كرديم.
وي ادامه داد: پرسپولیس هواداران متعصبي دارد كه حتي بارش شديد باران نيز اجازه نمي دهد تا آنها تيم خود را حمايت نكنند.
وی خاطرنشان كرد: اميدوارم تا در پايان فصل ليگ، سهميه حضور در فصل بعد مسابقات جام باشگاههاي آسيا را کسب كنيم.
محبوب هرچي دله پرسپوليس زلزله...
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس :
کریمی فصل بعد در پرسپولیس می ماند
25 فروردين 1388
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت : در صورتی که علی كریمی پیشنهاد خارجی نداشته باشد فصل آینده در پرسپولیس خواهد ماند.
عباس انصاری فرد در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره تمدید قرارداد كریمی برای فصل آینده گفت : كریمی نیازی به تمدید قرارداد ندارد و در واقع پرسپولیس خانه كریمی است و تا هر وقت بخواهد می تواند در پرسپولیس بماند .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران ادامه داد : در صورتی كه كریمی از باشگاه های خارجی پیشنهادی نداشته باشد فصل آینده در پرسپولیس خواهد ماند.
عباس انصاری فرد با تكذیب انتشار فهرست خریدهای پرسپولیس برای فصل آینده گفت: به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد و فكر می كنم عده ای با درست كردن این خبر و خبر مذاكره با مصطفی دنیزلی می خواهند وضع تیم را به هم بزنند .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران با اشاره به اینكه پرسپولیس بدون حاشیه به كار خود ادامه می دهد گفت : وقتی پرسپولیس با وینگادا موفق است چه دلیلی دارد كه با مربی دیگری مذاكره كند .
ای بابا
2-1 باختیم
خسته نباشیم :دی
دیگه باید واسه جام حذفی فکر کنیم که سهمیه سال دیگه رو بگیریم
یا قهرمانی تو جام قهرمانان که مستقیم واسه سال بعد هم سهمیه میگیریم :party::love: